Le A'afiaga o le Fa'alauteleina o le Pepa

1Le mautu o le vevela ma le susu o le siosiomaga gaosiga
Pe a le mautu le vevela ma le susu o le siosiomaga gaosiga, o le aofaʻi o le vai e faʻafefe pe leiloa e le pepa mai le siosiomaga o le a le ogatasi, e mafua ai le le mautonu o le faʻalauteleina o pepa.

2 O taimi fou e teu ai pepa e le fetaui ma manaoga masani
Talu ai ona o mea faaletino o le pepa e manaʻomia se taimi e faʻamautu ai, pe a le lava le taimi e teu ai, o le a taʻitaʻia saʻo i le le mautonu o le faʻalauteleina o pepa.

3Fa'aletonu faiga o le lomiga a le Offset Press
O le toilalo o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le masini lomitusi e mafua ai le le mautonu o le aofaʻi o le puleaina o le vaifofo vai i luga o le ipu lomitusi, lea e oʻo atu ai i le le mautonu o le faʻalauteleina ma le faʻaitiitia o le pepa ona o le le tutusa o le vai. mitiia.

 4O le saoasaoa o lomitusi ua tele naua suiga
I le faagasologa o le gaosiga, o le saoasaoa lomitusi e vave ma tuai.I lenei taimi, e tatau ona tatou gauai atu i le aafiaga o le saoasaoa lomitusi i luga o le mautu faalautele pepa.

5E le mautu le faiga fa'atonutonuina o le gravure lomitusi
E le mautu le faiga pulea o le gravure lomitusi, lea o le a taitai atu ai foi i le le mautu o le faalauteleina o pepa.Afai e suia tele le tau o le vevesi, e tatau ona mafaufau i le aafiaga o lenei mea i le le mautu o le faʻalauteleina o pepa.


Taimi meli: Me-22-2020